• Livrare

  LIVRARE
  Millie livreaza produsele prin serviciul de mesagerie al Postei Romane, sau prin curierat rapid; Clientul va suporta taxele de LIVRARE, ambalare si ramburs. Exista situatii in care taxele de LIVRARE pot fi gratuite.

  Daca doriti LIVRAREa prin intermediul unei firme de curierat cu care aveti contract, va rugam sa ne contactati in vederea stabilirii conditiilor.

  Termenul de LIVRARE pentru produsele aflate pe stoc poate fi cuprins intre 2-3 zile pentru expedierile cu Posta Romana si 1-2 zile pentru expedierile prin curier rapid.

  Pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 – 120 ron, tariful prin Posta Romana este unic – 8 ron. Pentru comenzile mai mari de 120 de ron, LIVRAREa prin Posta Romana se face gratuit SAU va puteti alege un sapun in valoare de 10 lei! Atentie, va puteti alege ori transport gratuit, ori sapunul in valoare de 10 lei.

  Comenzile livrate prin curier rapid, se fac cu Dragon Star Curier, si au un tarif de 17 lei.

  Comenzile se proceseaza in ordinea sosorii lor. Pentru urgente va rugam sa specificati in formularul de comanda, la sectiunea “Comentariu Comanda/date facturare: “URGENT”. Va vom contacta si impreuna vom gasi cu siguranta o solutie.

  *Atentie: transportul prin Dragon Star Curier, la tariful specificat mai sus, se face doar in localitatile unde acesta livreaza fara kilometri suplimentari. Va rugam consultati lista localitatilor pe www.curierdragonstar.ro.

  Important: Millie livreaza produsele numai cu plata ramburs, si numai in conditiile prevazute pe acest site.