Lotiuni de corp solide

Recunoscute deja pentru calitatea lor, unturile noastre de corp sunt produse hidratante, sub forma solida, ce se topesc in contact cu pielea.
Lotiunea de corp este un produs natural, ce ajuta pielea sa isi restabileasca echilibrul si ce lasa pe piele o aroma incantatoare.
Poti spune ca este o lotiune solida, altii ar considera ca este un ulei de masaj solid, insa oricare ar fi finalitatea, acest unt de masaj este un produs de exceptie pentru pielea noastra.
Untul de Cacao, cu o aroma naturala de ciocolata, se topeste la temperatura corpului, si are ca proprietati:
-foarte hidratant, absorbindu-se foarte rapid in piele, si lasand-o moale si fina pentru o perioada indelungata;
-antioxidant;
-rezolvarea anumitor probleme ale pielii precum: cicatrici, rani, buze uscate, buze crapate;
-exceptional pentru arsuri si iritatii solare, fiind un foarte bun calmant.
UNTUL DE SHEA completeaza proprietatile vindecatoare ale Untului de Cacao, fiind de asemenea un excelent hidratant pentru pielea uscata si crapata, calmand iritatiile, prevenind crapaturile pielii provocate de sarcina, si fiind absorbit de piele fara sa blocheze porii.
ULEIUL DIN SAMBURI DE STRUGURI ca ingredient al produsului, are un efect antiimbatranire maxim, datorita substantei Procianidine, de 50 de ori mai puternica decat Vitamina E. Este un ulei ce lasa pielea moale, hidratata, un ulei usor ce se absoarbe imediat in piele.
Ceara de albine este un puternic hidratant, antioxidant, antiinflamator, antibacterian, antialergenic, ajutand la mentinerea elasticitatii pielii si la pastrarea umiditatii acesteia.
Unturile noastre de corp au rol dublu, pe langa cel de hidratant, si acela de parfum solid, aroma fiind suficient de puternica incat sa ramana pe piele timp indelungat.
Necontinand apa, unturile se vor consuma foarte greu, putand sa va bucurati de actiunea lor terapeutica timp indelungat.

Se afișează toate cele 9 de rezultate