Sapunuri cu Glicerina

O gama variata de SAPUNURI CU GLICERINA, plina de culoare si arome nebanuite. Aceasta gama de SAPUNURI CU GLICERINA este una speciala, pe placul multora dintre clientii nostri, datorita diversitatii de arome si de culori.

E nevoie de multa imaginatie pentru crearea acestor SAPUNURI CU GLICERINA. Ele sunt in totalitate handmade, si din acest motiv nu vor fi niciodata identice. Poate diferi putin culoarea, modelul, si in cazul uleiurilor esentiale folosite, chiar si aroma. Un ulei esential poate sa nu fie identic. Depinde de cat de secetos sau ploios a fost anul, depinde de recolta, depinde de numerosi factori de mediu.

Insa intotdeauna se va pastra calitatea gamei noastre de SAPUNURI CU GLICERINA. Si asta pentru ca am invatat de-a lungul timpului, ca un client multumit, este un client care revine. Si, tot in urma experientei noastre, clientul multumit ne recomanda prietenilor.

Alege oricare din aceste SAPUNURI CU GLICERINA, foloseste-l si vei vedea pe pielea ta despre ce vorbim.

Mai mult decat atat, gama de SAPUNURI CU GLICERINA nu se reduce doar la sapunuri cu forma relativ obisnuita, ci avem posibilitatea de a oferi marturii de nunta sau de botez, in cele mai neintalnite si nebanuite forme. Este necesar doar sa ne spuneti, iar noi venim in intampinarea voastra, pentru aproape orice idee aveti.

Sapunul este poate produsul pe care il folosim cel mai des. Este mai mult decat necesar. Este normalitate. Iar noi am ales sa oferim o gama de SAPUNURI CU GLICERINA, in care fiecare client sa se poata regasi. Poate vrei o culoare care sa se asorteze cu baia, poate vrei aroma ta preferata, sau parfumul tau preferat. Millie ti le pune la dispozitie.

Incearca-le, si te vei declara multumit! :)

Se afișează 1–24 din cele 53 rezultate