Daca ati spus „da!” la marea intrebare, atunci stiti deja ca este cazul sa incepeti pregatirile pentru cea mai importanta zi din viata. Probabil va ganditi deja la numeroasele locuri disponibile pentru ziua voastra speciala, iar daca nu ati facut-o inca, atunci este momentul perfect sa incepeti sa faceti acest lucru.

Sunt multe lucruri de care trebuie sa tineti cont si dintre acestea cele mai importante sunt referitoare la zona, meniuri si mai ales decoratiuni.

Astfel, daca sunteti in cautarea unui loc in care pretul meniului de nunta in Ploiesti sa nu fie exagerat, atunci ati ajuns in locul perfect.

Acest ghid complet si aprofundat va va conduce pas cu pas prin procesul de rezervare a locatiei perfecte, iar recomandarea noastra din toata inima este Events Garden de care va veti indragosti iremediabil.

De ce trebuie sa tineti cont inainte de a rezerva locatia

Pentru inceput este bine sa determinati obiectivele, cerintele si asteptarile dumneavoastra si ale partenerului. Cu toate acestea, suntem constienti ca, in aceasta etapa a procesului de planificare, este extrem de dificil sa stiti exact ce anume doriti, motiv pentru care va sugeram sa faceti o lista cu toate lucrurile pe care vi le imaginati si le urmariti si sa va ganditi cu certitudine la ce anume puteti renunta si ce nu puteti scapa deloc din vedere.

Faceti o serie de vizite la locatii

Acesta este, fara indoiala, un pas foarte important. Este important sa va pastrati optiunile deschise si sa aveti in vedere de fiecare data lista de cerinte cat mai clare, pentru ca aceste lucruri va vor oferi resursele de care aveti nevoie pentru a alege locatia care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

In aceasta parte, pe langa discutarea elementelor cum ar fi dimensiunea si locatia, veti putea afla multe detalii si despre aspecte mai putin publice cum ar fi bucataria, fotografiile si muzica.

Chiar daca puteti ajunge sa abordati unele dintre aceste aspecte dupa ce ati rezervat locatia in sine, punctele acestea va vor ajuta sa faceti selectii mai bune inca de la inceputul procesului.

Costul locatiei

Este sigur sa spunem ca pretul este cel mai important factor pentru majoritatea cuplurilor. Cheltuielile asociate locatiei au potentialul de a scapa rapid de sub control, mai ales daca nu stim cu exactitate ce ne dorim.

Cu toate acestea, cu putina atentie si organizare, ele pot fi scazute la un nivel care este total corect. Daca te gandesti la un eveniment duminica mai degraba decat sambata, de exemplu, ai putea reduce pretul locatiei cu pana la cincizeci la suta.

Discutati data si orele evenimentului cu managerul locatiei pana cand descoperiti solutia perfect pentru acestea.

Decoratiunile din locatie

Chiar si locurile care, la prima vedere, nu par atat de impresionante pot parea spectaculoase odata ce au fost imbracate cu decoratiuni speciale.

Uitati-va prin fotografiile facute la evenimente anterioare, cum ar fi nunti sau petreceri, care au avut loc in locatia pe care intentionati sa o inchiriati pentru a face o idee despre potentialul salii.

De altfel, daca veti alege Events Garden aceasta grija poate sa dispara complet din mintea dumneavoastra pentru ca aici salile sunt gata amenajate cu gust, eleganta si frumusete.

Daca site-ul web al locatiei sau costurile de social media ale locatiei nu au fotografii de acest fel, ati putea cere parerile fostilor clienti pentru a vedea gradul de satisfactie.

Altfel, organizati direct o vizita la locatie pentru ca in acest mod veti avea o parte de cea mai precisa previzualizare posibila.