Studio fashion image of gorgeous graceful women with healthy blond wavy hairs standing over pink background. Space for text.

Tendințele se schimbă rapid și nu este deloc ușor să știi cum să le adaptezi formelor tale unice. Credem că moda înseamnă să te simți grozav așa cum ești, dar poți respecta unele trucuri pentru a obține o ținută cu adevărat fabuloasă. Iată mai multe sfaturi care să te ajute să îți alegi corect rochia.

Rochii pentru un corp atletic

Un corp atletic este un corp armonios și suplu. Vei descoperi cât de bine arăți în rochii sacouS-ar putea să ai acest tip de corp dacă nu ești foarte curbată, măsurătorile umerilor și șoldurilor sunt aproape aceleași iar talia ta nu este foarte mică dar nici bine definită, ci mai degrabă plată.

Greutatea ta este distribuită uniform pe tot corpul. În acest sens, rochiile drepte, rochiile sacou și rochiile care adaugă volum într-una dintre părțile corpului, sunt potrivite. 

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că nu adaugi volum și în partea de sus și în partea de jos. Vei arăta bine inclusiv în rochii empire, dar și în rochiile scurte.

Poți purta aproape orice, singurul avertisment fiind cel legate de volume, care nu trebuie să fie prezente pe tot corpul.

Rochii pentru un corp în formă de măr

Este posibil să ai acest tip de corp dacă ești de obicei bine proporționat, ai umerii mai largi decât șoldurile și nu ai șoldurile curbate.

De asemenea, talia ta nu este una bine definită. Dacă ai talia bine definită, atunci te vei încadra în categoria celor cu siluetă clepsidră.

Poți purta rochii fără bretele pentru că arată minunat pe tine. De asemenea, stilurile maxi cu decolteu adânc sunt foarte frumoase, iar rochiile catifelate ar putea fi chiar arma ta secretă.

Dacă îți place să îți arăți picioarele, poți purta rochia mini. Dacă nu, poți opta pentru rochii până la genunchi. Poartă dungi diagonale și culori închise dacă vrei să pari mai slabă. 

Citeste continuarea articolului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *