Granita dintre un raft traditional, un suport si un element-bloc al dulapului modular pentru camera de zi, este destul de arbitrara.

Pe langa peretii laterali, posteriori, de sus si de baza, sectiunile dulapurilor presupun adesea prezenta usilor cu balamale (mai des) sau glisante din lemn si sticla.

Marea majoritate a tipurilor de rafturi sunt deschise. Desigur, ca exista rafturi inchise, inclusiv cele cu fatade glisante sau cu ridicare verticala. Cel mai izbitor exemplu in acest sens sunt rafturile pentru carti.

Rafturi metalice

Exista trei tipuri de rafturi metalice care si-au castigat increderea si sunt foarte cautate: rafturi metalice prefabricate, care includ modele usoare, intarite pentru marfuri si rafturi metalice speciale.

O alt agama sunt rafturile frontale pentru peleti, iar cea de-a treia gama sunt rafturi metalice umplute pentru paleti. De asemenea, exista rafturi metalice pentru consola, rafturi la mezanin, precum si o gama de rafturi metalice pentru depozitare.

Am enumerat toate tipurile principale de rafturi metalice pentru depozite. astazi, fiecare dintre aceste tipuri are un loc pe piata si este popular in domeniul sau. Cel mai important, ar trebui sa cumperi rafturi metalice de calitate numai de la un furnizor de incredere pentru a nu avea problem.

Rafturi perete

Rafturile de perete deschise iti permit sa usurezi in mod semnificativ situatia, care este foarte importanta intr-o camera mica. Un alt avantaj incontestabil al modelelor deschise montate pe perete este ca isi demonstreaza clar continutul si ofera acces usor la obiecte.

Rafturile de perete inchise sunt considerate o solutie destul de profitabila. Astfel de rafturi nu creeaza dezordine in camera si iti permit astfel sa pastrezi aspectul estetic al camerei. Structurile de tip inchis pot avea fatade din sticla transparenta si ondulata sau pot fi echipate cu usi glisante, batante sau de ridicare.

Rafturi pentru hol

Spatiul din colturile casei este adesea lasat nefolosit. Daca exista o lipsa de spatiu pentru a gazdui obiecte mici, dar utile ai nevoie de rafturi pentru hol. Pentru astfel de cazuri exista rafturi de colt.

Citeste continuarea aici: Rafturi pentru diferite utilizari

{{clean}}

4 thoughts on “Rafturi pentru diferite utilizari

  1. Intr-adevar, educatia continua este esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. Articolul m-a motivat sa imi stabilesc noi obiective de invatare si sa explorez domenii noi de interes.

  2. Subiectul abordat este foarte actual si important in contextul social de astazi. Articolul m-a determinat sa reflectez asupra propriilor mele convingeri si sa fiu mai constient de impactul lor asupra celor din jur.

  3. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol. Este evident ca autorul a depus efort pentru a aduce informatii relevante si actualizate.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a deschis noi perspective asupra subiectului abordat. Sunt de acord cu autorul ca este important sa ne educam constant si sa fim deschisi la schimbari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *