Apa este extrem de importanta pentru sanatate si pentru o infatisare cat mai atragatoare. De asemenea, te ajuta sa iti mentii sanatatea unghiilor, parului si a pielii.

Apa elimina toxinele si iti mentine celulele hidratate, ajutandu-te sa ai o piele radianta. Mai jos vei gasi cateva retete sanatoase, care te vor ajuta sa te hidratezi pe intreaga durata a zilei.

1. Reteta cu apa si fenicul pentru o piele mai curata

Este o reteta creata special pentru femei, deoarece ajuta la echilibrarea nivelurilor de hormoni. Acest lucru se va transpune prin mai putine iritatii si o piele mai curata. De asemenea, te ajuta sa iti improspatezi respiratia.

a. Pune o lingurita de seminte de fenicul intr-un recipient.
b. Adauga apa fierbinte.
c. Lasa apa sa se raceasca.
d. Bea in decursul zilei.

2. Apa simpla pentru un par mai sanatos

Apa este un ingredient natural ce va incuraja cresterea parului si absorbtia vitaminelor. Apa compune aproape ¼ din greutatea unui fir de par.

Ce ar trebui sa faci:
Bea cel putin 2 litri de apa in fiecare zi pentru a avea un par mai sanatos si mai stralucitor.

3. Reteta cu otet de mere pentru tratarea micozei unghiilor

Consumul de otet de mere diluat va incuraja intarirea sistemul imunitar. Acest ingredient va ajuta organismul sa tina departe infectiile.

Instructiuni:
a. Combina 450 ml de apa cu 2 lingurite de otet de mere.
b. Bea solutia in decursul zilei.

Nota:
Daca nu poti suporta gustul otetului de mere, poti adauga o lingurita de miere de manuka. Pune amestecul la frigider si incearca sa bei un pahar de apa cu otet de mere oricand este posibil.