Capacitatea unui uscator de rufe descrie cate kilograme de rufe umede poate suporta tamburul. Nu este cazul masinilor de spalat, ale caror detalii se refera la rufe uscate.

Deoarece hainele sunt semnificativ mai grele dupa spalare decat inainte, ar trebui sa cumperi uscatoare de rufe cu capacitati mai mari. Daca masina de spalat rufe contine aproximativ sase kilograme, uscatorul ar trebui sa tina in mod ideal opt sau noua kilograme.

De regula, uscatoarele cu o capacitate de trei pana la cinci kilograme sunt potrivite pentru gospodariile singure. Gospodariile de doua persoane ar trebui sa opteze pentru un tambur de cinci pana la sase kilograme, iar familiile numeroase ar trebui sa investeasca intr-un model cu o capacitate de sapte pana la noua kilograme.

Uscator rufe electric

Cel mai economic uscator rufe electric are clasa de eficienta energetica A+++. Acesta consuma cea mai mica cantitate de energie electrica si astfel economiseste costurile cu electricitatea, in comparatie cu dispozitivele cu un rating mai scazut.

Compara insa informatiile despre consumul anual efectiv, pentru ca aici pot fi diferente mari, chiar si in aceeasi clasa de eficienta. Pentru gospodariile mici cu 1 pana la 2 persoane, un uscator cu o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe umede este de obicei suficient. 8 kilograme ar trebui sa fie suficiente pentru 3 pana la 4 persoane, iar 9 kilograme pot fi, de asemenea, utile.

Uscator rufe vertical

Dar daca exista foarte putin spatiu liber in apartament, poti lua in considerare un uscator rufe vertical, sub forma a doua suprafete de lucru conectate de sus, precum scari. Sunt foarte usor de desfasurat si instalat peste cada, prinse bine de marginile acesteia.

Aceasta scara poate fi instalata si pe o suprafata plana. Pentru a proteja structura de umiditate, care este prezenta din abundenta in baie, aceasta este realizata din otel vopsit. Este foarte usor si confortabil.

Uscator rufe tavan

Citeste continuarea aici: Cum sa le alegi uscatorul de rufe potrivit

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *