Principala functie pe care ar trebui sa o indeplineasca gecile de iarna este protectia impotriva frigului si a umezelii. Gecile de iarna care se descurca mai bine la aceste sarcini, castiga mai multa popularitate.

Modelele de geci de iarna cu lungimi scurte sunt concepute in primul rand pentru activitati in aer liber. Poate fi o geaca decupata, o geaca bomber sau o geaca de piele. Gecile de iarna scurte sunt potrivite pentru femeile de statura mica, deoarece uniformizeaza proportiile siluetei.

In conditii aspre de iarna, modelele alungite de geci de iarna au o prioritate incontestabila. O taietura libera a produsului va aduce si un confort absolut.

Geci de iarna dama

Varietatea de modele de geci de iarna dama depinde direct de tendintele modei. La modelele pentru femei este mai usor sa intruchipezi idei de croiala originala, modele noi, modele stralucitoare sau ornamente.

Fiind una dintre cele mai cautate optiuni de imbracaminte de iarna, geaca de puf a atras atentia creatorilor de moda. Nu doar culorile si croiala se schimba, ci si tesaturile jachetelor de puf. Pelerina de ploaie si nailonul sunt inlocuite cu piele, tweed si panza.

O geaca de iarna poate fi purtata cu blugi si pantaloni sau cu o fusta sau o rochie calda. Este important sa combini corect culorile, materialele si croielile.

Geci de iarna barbati

Cele mai populare geci de iarna barbati din acest sezon sunt cele de puf, geaca matlasata si geaca bomber. Paltonul din casmir ramane la moda. Geaca de iarna confortabila, lejera, a castigat o pozitie de lider in lista tendintelor pentru noul sezon.

Lungimea pana la jumatatea coapsei, buzunare plasate si blana pe gluga din sable si vulpe argintie a intrat in topul modei. Gluga cu blana este o tendinta la moda a sezonului. Blana poate fi cu gramada lunga si scurta, uniforma si combinata.

Citeste continuarea aici: Geci de iarna pentru femei si barbati, in acest sezon

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}