Halatul de baie pentru barbati este, fara indoiala, unul dintre cele mai primitoare si confortabile articole de imbracaminte pentru barbatii care iubesc luxul.

Daca iesi din cada dupa o zi lunga de afaceri provocatoare si te infasori intr-un halat de baie confortabil si moale, te simti relaxat la maximum.

Barbatii, ca si femeile, adora confortul in casa. Este destul de placut sa te intorci acasa dupa o zi incarcata, sa faci o baie relaxanta, sa te infasori intr-un halat moale si sa bei o ceasca de ceai.

Prin urmare, un halat de baie confortabil va fi un cadou minunat pentru orice barbat modern.

Halate de baie pufoase

Terry este o tesatura traditionala pentru halate de baie pufoase. De obicei, acesta este un material de bumbac, adesea bambus sau un procent mic de materiale sintetice care sunt prezente in fibre.

Absorbtia este determinata de lungimea firelor pufoase. Produsele cu grosimea de 5 mm sunt considerate universale. Cu cat firele sunt mai lungi, cu atat absorb mai bine umezeala si se simt mai placut pe corp.

Halatele de baie pufoase sunt unilaterale si pe ambele fete. Primele sunt mai durabile, cele din urma par confortabile si cu adevarat de casa.

Halate de baie copii

Halatul de baie pentru copii este un atribut al hainelor de acasa, care este important, la fel ca hainele similare pentru adulti. Probabil chiar mai important, deoarece imunitatea unui copil este mult mai slaba decat cea a unui adult.

Prin urmare, pentru a evita tot felul de raceli, dupa ce copilul a facut o baie sau un dus, trebuie sa poarte halate baie copii calde si confortabile. Este necesar sa asiguri caldura corpului copilului si sa-l feresti de curenti si conditii de temperatura inadecvate.

Ar trebui sa dai preferinta halatelor de baie pentru copii din materiale naturale moi. In orice caz, tesatura halatului pentru copii trebuie sa fie placuta pentru corp, calda si in acelasi timp foarte durabila, astfel incat produsul sa nu-si piarda aspectul frumos dupa prima spalare.

Halate de baie barbati ieftine

Ar trebui sa stii ca exista si halate de baie barbati ieftine, care sunt concepute exact pentru a fi purtate dimineata si seara dupa baie sau dupa dus. De aceea, produsele se disting prin higroscopicitate crescuta, catifelare si textura placuta.

Produsele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Sunt preferate tesaturile naturale, dar producatorii folosesc materiale amestecate pentru a reduce costurile si pentru a le imbunatati performanta.

Halatele de baie ieftine din tesatura de bumbac cu higroscopicitate imbunatatita, sunt ideale, confortabile dupa un dus si au o textura placuta. In plus, tesatura este practica: se spala bine, nu se micsoreaza si isi pastreaza forma.

Halate de baie barbati de firma

Exista modele de halatele de baie barbati de firma care sunt variabile in ceea ce priveste designul. Sunt adesea realizate din tesaturi fine si delicate, cum ar fi matase, satin, viscoza dublate de o captuseala din bumbac flausat.

Cu un halat de baie de firma nu este nevoie sa-ti faci griji cu privire la aspect, daca soneria suna in momentul in care ai iesit de la baie sau daca prefer sa stai in casa, cu un halat de baie de firma peste pijamale. Un halat de baie barbati de firma elegant si atractiv nu iti poate crea griji.

Prosoape de baie

Atunci cand alegi un prosop, acorda atentie caracteristicilor sale principale – dimensiune, materialul de fabricatie si culoare. Dimensiunea si culoarea sunt caracteristici secundare ale prosopului.

Principala caracteristica este materialul, deoarece de acesta depinde calitatea produsului, durata de viata a acestuia, precum si gradul de senzatie atunci cand prosopul atinge pielea.

Fiecare producator are propria dimensiune de prosoape. Diferenta dintre ele va fi de aproximativ 10 cm. Urmatorii parametri sunt considerati dimensiunile standard ale prosoapelor:
• prosoape mari pentru invelirea corpului, adica prosoape de baie, pentru sauna, pentru dus sau prosoape de plaja cu dimensiunea de 90×160 cm sau 100×150 cm;
• prosoape de baie medii (pentru dus) cu dimensiunea de 70×140 cm;
• prosoape de fata cu dimensiunea de 50×100 cm;
• prosoape de fata sau de toaleta pentru oaspeti – 50×85 cm si 50×90 cm.

3 thoughts on “Halate de baie pentru barbati si copii

  1. Am apreciat modul in care autorul a prezentat datele si statisticele pentru a sustine punctele de vedere exprimate. Articolul este bine documentat si mi-a oferit informatiile necesare pentru a intelege mai bine subiectul.

  2. Sunt de acord cu opinia exprimata in articol. Problema discutata este una importanta si trebuie sa fie luata in serios. Este necesar sa se faca mai multe cercetari si sa se gaseasca solutii eficiente pentru a rezolva aceasta situatie.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a adus argumente solide si informatii relevante, ceea ce m-a determinat sa imi schimb parerea despre aceasta tema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *