Iluminatul exterior este ceea ce confera unei case finisajul final si care asigura iluminarea cladirii, gradinii sau a oricarui alt corp exterior al cladirii.

Selectia adecvata a corpurilor de iluminat, precum si pozitionarea abila a acestora, in conformitate cu cerintele de iluminare exterioara excelenta, sunt o combinatie care garanteaza o stralucire unica casei sau a gradinii, curtii, terasei etc., noaptea sau la amurg.

Atunci cand alegi corpuri de iluminat exterior, pe langa urmarirea viziunii si a ideilor de iluminat general pentru casa, trebuie sa selectezi si corpurile de iluminat cu suficienta protectie impotriva umezelii si a prafului.

Corpurile de iluminat exterior pot fi partea iluminarii care impresioneaza la prima vedere, creand in vizitator acea senzatie placuta, care sugereaza un grad ridicat de functionalitate si estetica.

Luminile de exterior sunt ideale atunci cand ai nevoie de iluminat de securitate suplimentar sau in scopuri decorative.

Exista o gama larga de corpuri de iluminat exterior potrivite pentru gradina, terase, veranda si alei, in toate formele si dimensiunile cu scop multifunctional.

Toate corpurile de iluminat exterior cu lumini LED, din otel inoxidabil si iluminat decorativ, sunt dotate cu protectie IP pentru a le proteja de apa, de la IP44 pana la IP67 si corespund nevoilor utilizatorilor.

Corpuri de iluminat exterior

Corpurile de iluminat exterior de perete nu numai ca dau o nota finala fatadei exterioare a casei tale, dar au si un scop practic prin adaugarea nivelului necesar de securitate.

Majoritatea sunt alimentate de la reteaua electrica, cu un intrerupator in interiorul casei, dar poti gasi si unele cu un senzor de miscare care se vor aprinde la declansarea acestuia.

Pentru trepte poti opta pentru corpuri de iluminat exterior pe fiecare treapta pentru un efect mai bun.

Aici optiunile sunt numeroase. Pentru a obtine un aspect profesional distinge peluzele de suprafetele dure.

Ia in considerare amestecarea luminilor cu spoturi, care sa ilumineze masa sau banca din curte, sau o sculptura care sa atraga atentia oaspetilor tai.

Iluminarea exterioara incantatoare este relevanta pentru curti, pridvoare, foisor, terase, gradini de flori etc.

Citeste continuarea aici: Iluminat exterior pentru curti, fatate, gradini, parcuri, fara pierdere de bani

{{clean}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *