A da o nota de culoare cu accesorii placute care sa ne insoteasca atunci cand gatim, alegerea mobilierului potrivit sau distributia in designul bucatariilor moderne, sunt esentiale pentru a ne crea propria atmosfera si a ne simti ca acasa.

Dar realitatea este ca decorarea bucatariei merge mult mai departe de aceste tendinte temporare indicate de specialisti; ar trebui sa fie promovate cuvinte precum utilitate, flexibilitate, simplitate, usurinta in gatit si curatare, practicitate etc.

In postarea de astazi iti vom oferi cateva sfaturi esentiale pentru a-ti putea proiecta bucataria visurilor tale si a fi enorm de multumit de rezultat.

Ca parte a acestor secrete ale succesului, iti vom explica si faptul ca nu este intotdeauna necesar sa realizezi o renovare completa a bucatariei, ci poti face si mici schimbari pentru a-i actualiza decorul si caracteristicile, cum ar fi reinnoirea robinetului, a blatului, schimbarea culorii mobilierului fara a fi nevoie sa cumperi altele noi.

Experimenteaza cu tapet colorat

Daca vrei sa aduci un aer proaspat in bucataria ta, o poti face cu usurinta prin intermediul unui tapet inedit.

Nu te speria, caci nu este nevoie sa faci schimbari radicale si permanente. Poti opta pentru tapet care se lipeste usor si se elimina la fel de simplu, fara a lasa urme.

Astfel, vei putea experimenta cu mai multe modele, pana gasesti o varianta perfecta pentru bucataria ta.

Poti lipi tapetul pe un singur perete sau in spatiul dintre blat si dulapurile suspendate, pentru un plus de stil si un efect vizual interesant.

In materie de imprimeuri, sunt la moda florile colorate si cele care imita textura faiantei sau a lemnului. Incearca sa alegi un tapet cat mai colorat, care sa contrasteze cu nuantele neutre ale dulapurilor si ale blatului.

Citeste continuarea aici: Sfaturi in materie de design interior pentru bucatarii

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *