Cum ar fi daca ai sti deja ce se va purta in toamna ce va veni pentru a te pregati asa cum trebuie si pentru a avea cele mai trendy si cele mai frumoase tinute?

Toamna poate sa fie cel mai bun moment de a-ti exprima creativitatea. Daca aceasta luna poate sa fie un simbol pentru o reinnoire pe plan profesional, chiar personal, acest lucru poate sa fie valabil si in domeniul modei.

Iar in acest an, programul tendintelor din aceasta toamna se anunta extrem de incarcat. Imprimeuri peste tot, noi asocieri de culori sau de piese vestimentare, croieli mai indraznete sau mai afirmate, dar si culori foarte puternic.

Un singur cuvant de ordine pentru a infrunta toamna cu stil- libertate!

Esti libera deci sa amesteci rozul cu rosul, libera sa porti hainele oversize, haine foarte scurte sau foarte lungi sau mulate, dar si paiete in plina zi.

Asocierea de roz si de rosu este foarte in voga in aceasta toamna. Rozul pudrat si rosul puternic formeaza cel mai frumos duo, cel mai promitator pentru a da upgrade la o tinuta prea clasica.

Puloverul fara maneci este cel mai trendy. Se poate alege oversize, de purtat peste o camasa alba cu manecile bufante si completa tinuta cu o pereche de mocasini pentru cea mai sic tinuta de toamna.

Pantalonii cu imprimeuri sunt cei mai trendy. Mai ales cei cu imprimeuri in stilul anilor 1970 cu flori acumulate si nuante pop. Poti sa ii alegi largi si cu talia foarte inalta si sa ii porti cu piese vestimentare mai sobre.

Culoarea roz este cea mai in voga in acest an. Moda nu se satura de nuanta de roz, asta e sigur. Si in aceasta toamna va inunda toate colectiile cu toate nuantele sale. O poti purta chiar din cap pana in picioare cu o pereche de pantaloni in nuante de roz pudrat si o bluza in nuante de roz fuchsia.

Costumele cu pantaloni extra largi. Talia ampla este din nou in voga de ceva vreme si vei adora sa porti peste tot mai ales pantalonii de costum foarte largi, cu conditia sa alegi un top mai slim.

Gentile in froma de croissant. Forma rotunda se impune in ceea ce priveste cele mai frumoase modele de genti. Gentile de piele rotunde, structurate, din piele fac cel mai bine tranzitia intre gentile verii si gentile iernii.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}